Fredag

Va på min gamla praktikplats idag.. saknar dom så himla mycket!! Vi snacka, skratta och gick ut o luncha tillsammans. Åkte till mamma sen där vi hade det supermysigt med massa gott och lets dance. Sen kom sötisen för att hämta mig. Imorrn tänkte jag åka till mamma och plugga där medans hon tar hand om mig med sin goda mat, ödmjukhet och sitt smittande leende.

Ibland finns det människor som gör din dag men det finns också människor som gör hela ditt liv. De som finns i min närhet just nu gör hela mitt liv och jag kunde inte vara mer tacksam än vad jag är nu!


torsdag

Gick upp tidigt imorse o körde iväg till skolan i mjukis. Hade världens svåraste tenta och jag hoppas på ett mirakel att jag ska få godkänt på den. Jag tänkte att jag ska belöna mig själv för jag gjort tentan genom att handla nåt roligt till mig själv. Men duktig som jag har blivit så gjorde jag inte det. Hellre mer pengar på en sak som ja verkligen vill ha än flera billiga skitplagg som man aldrig använder eller som går ur modet efter att halva Malmö tjatat ut det. Tänkte att jag skulle städa när ja kom hem men ja decka direkt.
Vakna sen i panik o körde snabbt o hämta sötisen..vi köpte indiskt med oss hem och brände halva halsen och våra tungor. Aldrig ätit så stark mat..näsan rann o tårarna va på väg ner. Ialf nu sitter ja här o funderar på varför jag tröttnat på allt. Sötisen spelar sitt nya spel och är helt inne i det medans jag tänker på mat. Va kan man äta nu vid denna tiden som inte blir för tungt för magen + skapar mardrömmar??
Borde inte va hungrig nu egentligen men varje gång elr varje dag rättare sagt när ja kollar på Masterchef så blir ja hungrig...

Helg imorrn och en massa plugg!


Matsumoto


Just det.. säljer mina Matsumoto från nelly.se med dragkedjan därbak, helt nya i dustbag+kartong. Aldrig provat dem då jag beställt fler än ett par av dessa. Så bara kommentera om ni är intresserade. Storlek 37 förresten!

5jan

Nytt år, nya händelser, nya minnen och framför allt mer hopp!

Önskar att detta året ska bli en av de bästa..

Hade en mysig nyår precis som jag skrev i inlägget under. Redan den 5 januari nu och det känns som att tiden flyger iväg men ändå står still. Känns som att allt händer nu för alla i min närhet och jag kunde inte varit mer glad för deras skull. Snart tenta igen och sen börjar skolan på allvar. Hela januari uppbokad känns det som men det är bara bra, jag jobbar bäst under press. Nu ska jag nog värma nåt till mig och sötnosen och fortsätta kolla heminredning =)
So looooong...


RSS 2.0