Nyår

Tiden går ju riktigt fort nu..nyår igen :|
Imorrn ska jag inte hålla på med trams-löften. Jag har slutat med sånt för jag håller ändå aldrig det. Varje år säger jag att jag ska gå och träna men ändå så slutar det med att jag betalar varje månad och sätter min fot där max 5ggr på ett helt år. Säger att jag ska sluta äta skräpmat och godis men ändå äter jag mer och mer. Säger så mycket som aldrig blir av..lönt??!!..

Detta året blir "mitt så kallade löfte" att jag ska sluta med löften!

Förresten..tycker nyår är så överskattat. När jag va yngre tyckte jag att det va så roligt. Man förberedde sig i veckor, dagar och timmar med att hitta allt man skulle ha för en kväll. Klänningsjakt, skor, frisyr, naglar, fest, sällskap osv. Denna nyårsnatten vill jag spendera med min underbara sötnos och familj iklädd mjukisbyxor frossandes i mammas goda mat. Tänker absolut inte gå ut i kylan, riskera att halka i snön och få en raket på mig för alla är galningar där mina föräldrar bor. Jag står hellre vid fönstret och tittar ut medans jag önskar alla ett Gott Nytt År och innerst inne kommer vara tacksam för allt jag har och haft samtidigt som jag kommer be för att det nya året ska bringa mig mer lycka än vad föregående år gett mig.

Så... Happy New Year Alla!


God Weeeeeel..

God Jul på er alla och på mig själv. Detta året fick jag världens bästa julklappar.. kanske visar, kanske inte =) En av julklapparna va min drömväska. Nu äger jag officiellt världens finaste väska tack vare familjen.

Igår åt vi så mkt att jag ville spy.. kunde knappt röra mig å att vi skratta till 3 på natten gjorde inte saken bättre. Älskar när min syrra kommer till Malmö, det enda vi gör är att shoppa, snacka, skratta och äta massa gott. Ni som har era syskon nära er, va tacksamma..jag hade gett allt för att ha min syster här 24/7 men men samtidigt så är jag så glad för det hon har nu. Ångra mig lite gällande julklappen nyss, min syster var och kommer alltid vara den bästa julklappen en syster kan få =)


helloooooooooooooooooooooooooo

Nästan glömt att jag har en blogg.. vill börja blogga igen eftersom jag inte har nåt liv men samtidigt så orkar jag inte. Har lovat mig själv att jag ska börja blogga om en önskan går i uppfyllelse snart.

Snart kommer min syster hit och vi ska umgås i 2 veckor i sträck =)

Just det..jag har blivit medlem i ett forum och jag har totalfastnat!! Inloggad 24/7 och uppdaterar hela tiden för den sidan är så himla bra. Fattar inte varför jag inte blev medlem innan..riktigt bra grejer det där!

Som vanligt : KOMPIS DET GÅR BRA NU!!!

RSS 2.0